Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un bărbat a leşinat de două ori într-un tren privat de pe ruta Braşov – Bucureşti. Garnitura era arhiplină, iar controlorii încă tăiau bilete

Publicat

pe

Incident grav într-un tren privat care a plecat din Braşov. Un bărbat a leşinat de două ori în trenul care mergea din Braşov către Bucureşti şi a fost coborât de restul călătorilor la Gara Predeal. Incidentul a avut loc în trenul unei companii private care a plecat din Gara Braşov, astăzi, la ora 10.40. 

Publicitate

Conform martorilor, vagoanele erau arhipline, iar în drum spre Predeal, călătorului i s-a făcut rău şi a leşinat. Mai mulţi oameni au încercat să îl ajute oe bărbatul de 69 de ani, iar o călătoare care s-a recomandat medic a sunat la 112. În urma apelului, bărbatul a fost coborât din tren în Gara Predeal, acolo unde urma să sosească un echipaj de pe ambulanţă.

Mai mult, martorii acestui eveniment spun că desi trenul era arhiplin, controlorii încă tăiau bilete cu tarif întreg, asta chioar dacă în garnitura de tren nu mai exista niciun loc disponibil. Conflictele din tren au continuat, asta după ce unul dintre controlori a ocupat patru scaune şi le-a spus oamenilor că nimeni nu are dreptul să se aşeze pe ele.

Calator lesinat in tren

Calator lesinat in tren

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes