Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Scene revoltătoare filmate la un loc de joacă din Brașov: mai multe fete o bat cu bestialitate pe una dintre colegele lor

Publicitate

Publicat

pe

Situaţie revoltătoare la un loc de joacă din cartierul Craiter din Brașov. Mai multe fete bat o colegă cu bestialitate, chiar sub ochii celoralți copii.

Publicitate

Culmea, niciunul dintre martori nu a intervenit să îi oprească, mai mult aceștia au filmat evenimentul.

În imaginile filmate de unul dintre copii se vede cum o fată o agresează pe una din colegele de la locul de joacă care stă ghemuită la pământ. Mai mult, această o forțează să îi sărute papucii iar apoi o lovește cu bestialitate. Pe rând, alte două colegele de la locul de joacă continuă să o lovească pe fata care încearcă să se apere punându-și mâinile în față.

video

Inspectoratul Județean de Poliție a pornit o anchetă

Publicitate

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.” a transmis Comisar de poliție Alina-Maria IVAN.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes