Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Presupusul criminal din Bran ar fi avut un complice? Anchetatorii iau în calcul ipoteza că Daniel Pepine nu ar fi comis ororile de unul singur. Ce probe noi au fost descoperite

Publicat

pe

Publicitate

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în ancheta dublei crime din satul Șimon, astfel că ancheta procurorilor se complică foarte mult. În casa în care au fost uciși Nicu și Alexandra, anchetatorii au descoperit haine, amprente și urme de încălțăminte ale unei persoane necunoscute. Acesta este și motivul pentru care procurorii iau în calcul ipoteza ca asasinul să fi avut un complice. Un alt detaliu bizar este biletul găsit de oamenii legii, în casa suspectului. Pe hârtie, individul de 43 de ani a lăsat un mesaj mamei sale care este moartă, dar a scris și că cei doi soți pe care i-a omorât, i-ar fi făcut vrăji.

În ciudatul bilet erau scrise propoziții fără niciun sens, astfel că acesta le-a atras atenția anchetatorilor. Principalul suspect ar fi transmis un mesaj mamei sale decedate în care spunea că ea a ajuns în Rai, în schimb el va merge în iad. Și asta nu e tot.

„Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris post factum.”, a declarat Adrian Radu, Prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Aceste rânduri înșirate pe hârtie îi duc pe anchetatori cu gândul că principalul suspect ar avea probleme psihice.

Publicitate

Surse din anchetă spun că în noaptea crimei, între victime și suspect ar fi existat o luptă. Ba mai mult, la cercetări, anchetatorii au făcut descoperiri care îi duc cu gândul către un posibil complice.

„A fost recoltat ADN întrucât în imobil au fost descoperite mai multe mijloace de probă, mă refer la articole vestimentare, urme plantare și mă refer la urme de încălțăminte. Urme papilare, care urmează să fie verificate. Nu excludem această ipoteză să fi fost și un alt participant.”, a mai spus Adrian Radu, Prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri de 38 și 32 de ani au fost ridicate astăzi de la Medicina Legală. Sicriele au fost duse chiar acasă la cele două victime, acolo unde va avea loc priveghiul.

Slujba de înmormântare este programată pentru vineri.

procuror brasov
play-sharp-fill

procuror brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes