Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Iarna s-a întors, în Poiana Brașov. Ninge în stațiune, iar pe pământ s-a depus un strat subțire de zăpadă. În ce alte zone din județ au revenit ninsorile

Publicat

pe

La mijlocul lunii martie, iarna s-a întors în forță, în multe zone din țară. Temperaturile au scăzut brusc, în ultimele ore, iar odată cu acest fenomen și-au făcut apariția și ninsorile.

În Poiana Brașov ninge încă de dimineață, atât în partea superioară a masivului Postăvarul, cât și jos, în stațiune. Pe munte, temperaturile au scăzut până la -4 grade Celsius, în timp ce la baza masivului termometrele indică 0 grade Celsius.

Pentru administratorii domeniului schiabil, dar și pentru turiști, această vreme este perfectă. Ei speră să ningă abundent astăzi pentru ca stratul de omăt de pe pârtii se se mai îngroașe, iar dacă va fi suficient de frig, există posibilitatea să fie pornite și tunurile care produc zăpadă artificială.

Iarna a revenit și în alte zone din Brașov. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri au anunțat că avem parte de lapoviță și ninsoare în mai multe zone din centrul țării.

Publicitate

„În acest moment ninge slab în zona montană din județele Brașov și Sibiu iar în zonele joase sunt precipitații mixte. Și în zonele înalte din nordul județelor Harghita și Mureș s-a întors ninsoare și se acționează cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante. Vă rugăm să conduceți prudent și să adaptați viteza la condițiile de drum”, au declarat reprezentanții DRDP Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes