Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / A început așternerea asfaltului pe Drumul Național 1, între Brașov și Predeal. Lucrările vor dura în jur de două săptămâni

Publicat

pe

După ce carosabilul a fost rașchetat, drumarii au început turnarea asfaltului pe Drumul Național 1, între Brașov și Predeal. Lucrările erau necesare pentru că șoseaua se degradase în ultimii ani, iar după fiecare sezon de iarnă în carosabil apăreau sute de gropi pe care angajații DRDP Brașov le peticeau.

Publicitate

De ieri a început așternerea covorului asfaltic, iar reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov spun că lucrările se vor desfășura pe un tronson de aproximativ 12 kilometri și constau în înlocuirea completă a stratului de uzură. Până la finalul acestei luni, adică cu aproape două săptămâni mai devreme față de data anunțată, lucrările se vor încheia.

„Am început așternerea covorului asfaltic pe DN1, între Brașov și Cotul Donului. Până acum am făcut aproximativ 2 kilometri, vom mai face aproximativ 500 de metri astăzi. Întreaga lucrarea va dura două săptămâni. Dacă ne ajută vremea cu siguranță vom lucra și noaptea în zilele în care valorile de trafic vor fi mici și anume vineri spre sâmbătă noaptea”, a declarat ieri Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov.

Din cauza acestor lucrări, traficul pe DN1 se desfășoară cu dificultate și se formează cozi de mașini pe ambele sensuri de mers. Pentru a nu sta cu orele în coloană, șoferii sunt sfătuiți să folosească rutele alternative:

Publicitate
  • DN1A – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov
  • DN73A – Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Brașov

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes