Connect with us
Publicitate

Eveniment

Urmărire ca în filme în cartierul Noua. Un copil de 14 ani, care a furat o maşină, a fugit de Poliţie şi a sărit în lac pentru a se face nevăzut

Publicat

pe

Urmărire ca în filme în cartierul Noua. Un copil de doar 14 ani a pus pe jar autorităţile. Tânărul conducea o maşină pe strada Lacurilor din Braşov, iar când oamenii legii au încercat să îl oprească acesta a apăsat piciorul pe acceleraţie şi a plecat mai departe. Cu poliţiştii pe urmă, tânărul a ajuns până pe strada Lacurilor, unde a lovit două bănci și mai mulți stâlpi metalici. Cu toate acestea a redresat maşina şi a plecat mai departe. Când a văzut că nu are scăpare, copilul a sărit în Lacul Noua încercând să se facă nevăzut. Din nefericire pentru el echipajul de Poliţie l-a prins şi l-a scos la mal.

Publicitate

Evenimentul a avut loc în noaptea zilei de 6 septembrie, în jurul orei 23.10.

După cercetări, poliţiştii au stabilit că maşina era furată din parcul auto al unei societăți comerciale din municipiul Brașov. Acum copilul de 14 ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

„Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes