Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria Braşov va avea o comisie de evenimente care să aprobe târgurile, concertele sau spectacolele de pe domeniul public

Publicat

pe

Târgurile, concertele sau spectacolele de pe domeniul public, din oraş, dar şi zonele în care acestea vor avea loc vor fi stabilite şi aprobate de o Comisie de Evenimente, pe care Primăria municipiului Braşov vrea să o înfiinţeze.

Publicitate

Este una dintre noutăţile aduse prin proiectul de regulament privind utilizarea temporară a locurilor publice neamenajate aparţinând domeniului public sau privat al municipiului, potrivit RADOR.

Proiectul a fost pus, ieri, în dezbatere publică, pe portalul instituţiei .

Între altele, târgurile cu produse handmade şi artizanale vor fi avizate pe Aleea Tiberiu Brediceanu sau pe Aleea Parcul Titulescu, obligatoriu pe tonete furnizate de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt.

Publicitate

Evenimentele ce includ prepararea şi comercializarea de produse alimentare de orice tip se vor aviza doar în 3 zone: lacul Noua, Pietrele lui Solomon şi fostul stadion Municipal – Bartolomeu. La propunerile agenţilor economici, Comisia de Evenimente poate aviza şi alte amplasamente.

Propunerile, sugestiile sau recomandările pentru proiectul de regulament pot fi trimise până în 17 ianuarie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes