Connect with us
Publicitate

Eveniment

O mamă din Brașov își caută cu disperare fiica de 13 ani care a dispărut fără urmă. Dacă ați văzut-o, sunați la 112.

Publicat

pe

Mama unei adolescente din Brașov nu mai are liniște de când fiica ei a dispărut fără urmă. Joi, pe data de 3 noiembrie, copila în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Brașov și nu a mai revenit până în prezent. Pentru că nu a reușit să o găsească pe fată, mama ei a alertat autoritățile, iar polițiștii Secției 4 Poliție Brașov au început căutările.

Publicitate

Adolescenta dispărută are următoarele semnalmente:

  • înălțime 1,58 metri
  • greutate 58 de kilograme
  • păr drept, de culoare șaten închis
  • ochi verzi
  • constituție atletică.

La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă de imitație piele, de culoare neagră, bluză albă, pantaloni tip bluejeans, de culoare neagră și ghete albe. Aceasta are asupra sa telefonul mobil, dar nu poate fi apelată întrucât este închis.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Publicitate

UPDATE:

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni, tânăra, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Brașov la data de 03 noiembrie 2022, a fost depistată pe raza județul Giurgiu. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes