Connect with us
Publicitate

Eveniment

O actriță din Brașov a fost bătută în parcul Cișmigiu, din București. Tânăra a povestit coșmarul prin care a trecut pe rețelele de socializare

Publicat

pe

Publicitate

Prin momente de coșmar a trecut Andreea Hristu, o tânără actriță, originară din Brașov, care a fost lovită de un individ necunoscut în timp ce se afla pe o bancă din parcul Cișmigiu, din București. Andreea nu a fost rănită grav, dar a rămas șocată că a fost agresată în plină zi, într-un loc pe unde trec zilnic mii de oameni.

Actrița brașoveană a povestit întâmplarea revoltătoare pe rețelele de socializare, iar postarea a adunat aproape 3.000 de aprecieri și peste 800 de comentarii, dar a fost distribuită și de peste 1.500 de ori.

Iată postarea integrală a Andreei Hristu:

„Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate.

Publicitate

Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112. Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.

Polițiștii au acționat impecabil. Nu numai că l-au prins pe individ și l-au dus la secție, dar au fost umani, respectuoși, empatici. Comisarul care mi-a luat declarația la fel. Acum e în mâna procurorului: poate să dispună retenție sau doar control judiciar, adică îi dă o amendă și liber. Așa e LEGEA.

Ce mă înfurie și mă revoltă până la lacrimi e că 1. se poate întâmpla așa ceva în plină zi, într-un parc public, la 20 de metri de un joc de joacă, dar și mai tare că 2. NIMENI NU A INTERVENIT!!! Erau 4 (patru) bărbați care au asistat la tot incidentul, în ochii cărora m-am uitat cerându-le ajutorul și care nici măcar nu s-ar ridicat de pe bancă. Nimeni n-a zis nimic, nimeni n-a făcut nimic, au avut grijă să plece înainte să le ceară cineva socoteală.

La INML costă 38 RON certificatul medico-legal. Ceva îmi spune că e mai mult decât o să plătească vreodată individul pentru faza de azi. Sau poate doar am eu o zi proastă.

L.E. Mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere. Urmele fizice sunt minore, șocul e încă mare. Și revolta”.

 

sursa: facebook.com / Andreea Hristu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes