Connect with us
Publicitate

Social

Ghimbav / Locuitorii din Cartierul Florilor, prinşi între lupta politică a primarului cu consiliul local

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi s-a consumat un nou episod al neînţelegerilor politice la nivelul oraşului Ghimbav. Mai trist este că din toată această lipsă de colaborare a primarului Toma Dorel cu majoritatea din Consiliul Local Ghimbav suferă, în cazul de faţă, locuitorii din Cartierul Florilor.

Astfel, majoritatea din CL, prin viceprimarul Ionel Fliundra, a înregistrat astăzi o nouă adresă în atenţia primarului Toma Dorel pentru a „urgenta îndeplinirea formalităţilor necesare în vederea demarării de urgenţă a lucrărilor de asfaltare a străzilor Freziei, Iasomiei, Zorelelor, Garoafei şi Hortensiei”.

Este cu atât mai curios cum de nu s-a întâmplat încă acest lucru deoarece, conform acelorlaşi consilieri „am bugetat şi votat aceste proiecte demarate în anul 2018”. Viceprimarul Ionel Fliundra a întărit această informaţie spunând că „praful, bălţile sau noroiul cu care se confruntă cei care locuiesc în Cartierul Florilor ne-au făcut să insistăm pentru efectuarea acestor lucrări. Documentaţiile tehnico-economice au fost iniţiate de mine, când am avut atribuţii de primar, împreună cu colegii din consiliul local în decembrie 2018 şi ianuarie 2019”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes