Connect with us
Publicitate

Eveniment

Crimă la stâna nevestei primarului din Buneşti

Publicat

pe

Săptămâna trecută, în urma unei altercații verbale, un cioban care lucra la o stână aparținând soției primarului comunei Bunești, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 21 de ani. Totul a pornit de la o găleată cu apă. Evenimentul s-a petrecut în prezența primarului din Bunești Mircea Pălășan. Acesta a acordat și primul ajutor, scrie asum.ro.

„Tânărul lucra ca zilier la stână. În urmă cu ceva timp i-am dat tânărului bani să-și cumpere un cal. În contrapartidă tânărul lucra la stână. Stâna nu este a mea, este a soției. Eu sunt primar, nu am voie să am stână. Aceasta nu este înregistrată pe PFA sau persoană juridică. Atacatorul are 51 de ani. Un eveniment regrtabil. Tânărul a fost înmormântat în cursul zilei de Duminică” a declarant pentru Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) primarul Mircea Pălășan.

Tânărul era tatăl unei fetițe. Concubina acestuia este însărcinată cu gemeni! Autorul a fost arestat. Un eveniment tragic, regretabil! Se impune un control din partea autorităților la toate aceste stâne din județul Brașov. Săptămâna trecută a mai avut loc un eveniment tragic. Victima a fost un orfan de 16 ani.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes