Connect with us
Publicitate

Administrație

Zonele turistice de pe litoral şi de la munte controlate „la sânge” începând de astăzi

Publicat

pe

Participant astăzi la aceiaşi conferinţă de presă cu Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu (foto), a anunţat că începând cu acest week.-end, echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai ITM, DSVSA şi OPC vor controla zonele turistice şi centrele comerciale pentru a se asigura că se respectă legea.

Publicitate

„Acționăm cu prioritate în zonele turistice, pe litoralul Mării Negre și în zonele de munte și vom aloca suficiente resurse”, a anunțat Bogdan Despescu, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Acesta a completat apoi că „au fost stabilite mai multe măsuri: suplimentarea efectivelor și forțelor care acționează în teren pentru verificarea respectării regulilor de protecție sanitară; organizarea unor grupe de coordonare operativă la nivelul municipiului București și în județe, sub coordonarea prefecților cu scopul de a analiza situația operativă și direcționarea forțelor către zonele de risc.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar vom lua toate măsurile necesare, dar acolo unde vom constata încălcări ale legii, vom luat toate măsurile necesare. Unde se vor constata abateri, se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activității operatorilor economici”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes