Connect with us
Publicitate

Administrație

Zona Pietrele lui Solomon va fi reabilitată: „Câteva stânci, un pericol pentru cei care se plimbă prin această zonă”

Publicat

pe

Primarul Allen Coliban a anunțat că Drumul vechi de Poiană și întreaga zonă Pietrele lui Solomon vor fi reabilitate, ca răspuns la interpelarea consilierului local liberal Adrian Codreanu, care a evidențiat că două stânci din zonă reprezintă un pericol pentru trecători.

Conform lui Adrian Codreanu, aceste stânci sunt situate pe aleile unde oamenii circulă frecvent, se plimbă cu copii, sau merg la izvoarele din zonă. În opinia sa, aceste stânci ar trebui să fie protejate, deoarece reprezintă un pericol pentru cei care se plimbă prin această zonă.

Primarul Allen Coliban a răspuns că va fi implementat un proiect de reabilitare pe Drumul vechi de Poiană, care va include înlocuirea elementelor de siguranță și introducerea luminii nocturne. De asemenea, întreaga zonă Pietrele lui Solomon și Drumul vechi de Poiană vor fi reparate și reabilitate. În privința traseelor de alpinism, primarul a propus organizarea unei discuții cu Clubul Alpin Român și cu Asociația Ghizilor Montani din România, ca reprezentanți ai comunității.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes