Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ziua şi problema cu avioanele Dan Air pe Aeroportul Braşov. Decolarea zborului spre Londra a fost amânată cu cel puţin 9 ore

Publicat

pe

Nu este zi ca să nu fie probleme pe Aeroportul din Braşov. Este a 3-a zi la rând când turiştii stau cu orele în aerogara din Braşov pentru că avioanele Dan Air au probleme tehnice şi din acest motiv zborurile sunt amânate cu ore întregi. 

Publicitate

De această dată este vorba despe avionul care trebuia să decoleze în această dimineață de la Braşov către Londra. Avionul care trebuia să decoleze de la ora 8.35 nu a mai zburat iar pasagerii au fost anunţaţi că vor decola avia peste câteva ore bune. Reprezentanţii aeroportului spun că e au fost anunţaţi de ieri de Dan Air care a spus că avionul va decola cu 9 ore întârziere, totodată spun că nu a dat şi informaţii despre care este cauza.

Dan Air a transmis că aeronava este încă la Bruxelles, acolo unde încă se încearcă remedierea defecţiunii care a apărut la avion acum două zile.

Reamintim că acum două zile aeronava care trebuia să decoleze dinspre Buruxelles spre Braşov s-a defectat, iar compania a fost nevoită să aducă pasagerii cu un alt avion. din acest motiv şi ieri au fost probleme cu avionul care trebuia să decoleze de la Braşov la Valencia, avionul a plecat direct de la Bucureşti şi nu a mai aterizat şi la Braşov să ia pasagerii de aici.

Publicitate

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes