Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov, din 1987, va fi comemorată în Parlamentul României, la 36 de ani de când braşovenii au ieşit în stradă

Publicat

pe

Gabriel Andronache, liderul de grup al deputaţilor PNL, anunţă marţi că a obţinut aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Braşovului. Discursul comemorativ va fi marţea viitoare, potrivit liberalului.

Publicitate

”Am obţinut aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Braşovului.”, afirmă Andronache într-o postare pe Facebook.

Liderul deputaţilor PNL arată că discursul comemorativ va fi marţea viitoare, urmare a dispoziţiilor Legii nr.215/2021 privind instituirea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987.

”Această lege a schimbat sensul în care era privită revolta de la Braşov, de la eveniment local la eveniment cu relevanţă naţională”, mai precizează Gabriel Andronache.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes