Connect with us
Publicitate

Social

„Ziua Justiției la instanță”, la Tribunalul și Judecătoria Brașov. Elevii şi studenţii sunt aşteptaţi să vadă cum se desfăşoară un proces

Publicat

pe

Tribunalul și Judecătoria Brașov organizează evenimentul „Ziua Justiției la instanță”, care va avea loc Duminică 07 iulie 2024 începând cu ora 10.00. Această zi specială este dedicată elevilor și studenților, oferindu-le o oportunitate de a explora sistemul judiciar din interior.

Participanții vor avea ocazia să descopere culisele unui proces penal și să înțeleagă modul în care acesta se desfășoară.

Evenimentul va include întâlniri cu profesioniștii din sala de judecată, avocați, grefieri, judecători și procurori, care vor răspunde la întrebări despre rolurile și responsabilitățile lor.

De asemenea, participanții vor avea plăcerea de a asculta eseuri inspirate ale câștigătorilor concursului de creativitate, la care au participat mai mulți liceeni din Brașov.

Publicitate

Acestea vor aborda teme legate de drepturile și obligațiile cetățenilor.

Un moment deosebit al zilei va fi reprezentat de procesele simulate, puse în scenă de studenții Universității Transilvania din Brașov, oferind o perspectivă practică asupra funcționării sistemului de justiție.

Tribunalul și Judecătoria Brașov așteaptă cu deschidere studenții și elevii interesați să descopere sistemul judiciar.

Intrarea este gratuită!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes