Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Ziua Internaţională Panda Roşu, serbată la Zoo Braşov. Peggy și Benjamin îi aşteaptă pe toti braşovenii care vor să afle lucruri inedite din viaţa lor

Publicat

pe

Cele două exemplare de panda roșu de la Zoo Brașov se pregătesc din nou de sărbătoare! Va fi atât ziua lor dar și a altor panda roșii din întreaga lume cu ocazia celei de-a 11-a ediții a Zilei Internaționale dedicate acestor mamifere amenințate cu dispariția.

Publicitate

O zi care trebuie marcată cu zâmbetul pe buze, o zi în care vă invităm, la inițiativa organizației Red Panda Network, să sărbătorim panda roșu alături de alte grădini zoologice din întreaga lume, o zi în care vor avea loc diverse activități educaționale care vă vor ajuta să aflați numeroase lucruri interesante despre aceste animale drăguțe.

„Peggy și Benjamin așteaptă cu nerăbdare să vă cunoască, indiferent de vârstă, în număr cât mai mare, miercuri, 21 septembrie, între orele 11:00 şi 16:00, în zona adăpostului lor. Alături de ei, vor fi și colegii noștri care vă vor ajuta să cunoașteți îndeaproape aceste animale și să aflați toate aspectele ascunse ale vieții lor.”, au transmis reprezentanţii Zoo Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes