Connect with us
Publicitate

Cultural

Zeci de evenimente culturale în Braşov, în această săptămână. Mii de oameni aşteptaţi la concerte, spectacole şi parada Junilor

Publicat

pe

Publicitate

Autorităţile din Braşov şi instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei oraşului organizează, săptămâna aceasta, zeci de evenimente, una dintre principalele atracţii fiind tradiţionala paradă a Junilor. Seria de evenimente este completată de spectacole susţinute în Piaţa Sfatului de Holograf, Damian Drăghici, Vama, showuri de lasere şi artificii, spectacole folclorice, expoziţii, ateliere şi demonstraţii ale unor artişti care păstrează identitatea culturală a oraşului.

Mii de turişti şi localnici sunt aşteptaţi să participe la zecile de evenimente pe care Braşovul le găzduieşte săptămâna aceasta. Una dintre atracţii este tradiţionala paradă a Junilor din Şcheii Braşovului care va avea loc duminică. În luna aprilie, municipiul Braşov a devenit membru al Asociaţiei ,,Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi”.

„Mă bucur că, de la an la an, creştem parteneriatul între instituţii şi totodată legăturile dintre noi şi Asociaţia Junilor. De altfel, Primăria municipiului Braşov este, începând din acest an, membru în Asociaţie, fiind forma cea mai sănătoasă de a putea contribui şi a susţine evenimentele de peste an ale Junilor”, a declarat primarul oraşului, Allen Coliban, miercuri, într-o  conferinţă de presă

Pe perioada evenimentelor organizate de Juni vor exista restricţii, duminică, pe ruta pe care se va desfăşura parada. Primarul Allen Coliban a anunţat că vor fi suplimentate cursele mijloacelor de transport în comun.

Publicitate

Lista evenimentelor găzduite de Braşov în Săptămâna luminată este completată cu concerte, ateliere, demonstraţii expoziţii. În Piaţa Sfatului vor avea loc, în weekend, concerte susţinute de Holograf alături de Filarmonica Braşov, Damian Drăghici, Vama, spectacole folclorice, showuri de lasere şi artificii.

Evenimentele vor fi organizate în Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii şi Cetăţuie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes