Connect with us
Publicitate

Eveniment

Zeci de elevi care vin cu trenul la Braşov în „Săptămâna Verde”, blocaţi în gară după ce garnitura s-a stricat: „Avem deja două ore de când așteptam blocați pe peron”

Publicat

pe

Publicitate

Elevii mai multor școli din Ploiești care, în „Săptămâna Verde”, ar fi trebuit să ajungă în excursie la Brașov, au rămas blocați în gara Buda, după ce conductorul trenului particular 11029 a semnalat defecțiuni la locomotivă.

Deși la ora 11.30, elevii, însoțiți de profesori, ar fi trebuit să ajungă la Brașov, nici acum trenul care să îi preia nu a ajuns în stație.

„Avem deja două ore de când așteptam blocați pe peron în gara Buda. Trebuia să fim în Brașov la 11.30 cu trenul Regio Călători 11029. Ni s-a promis că vom fi preluați de 11031 care trebuia să ajungă la 11.30, dar acum am aflat că are întârziere 50 de minute. Nimeni nu ne comunică ceva clar și oficial”, a transmis unul dintre însoțitorii grupurilor de copii, potrivit observatorulph.ro.

Regio Călători a confirmat faptul că trenul 11029 care ar fi trebuit să îi ducă pe copii la Brașov a întâmpinat o defecțiune la locomotivă. „Cunoaștem situația, un alt tren care vine de la Iași ar trebui să preia grupul în aproximativ 15 minute”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes