Connect with us
Publicitate

Eveniment

Wizz Air a început cursele regulate de pe Aeroportul Brașov. Primul zbor al companiei a fost întâmpinat cu tunuri cu apă

Publicat

pe

Foto: Radio România Brașov FM

Astăzi, înainte de prânz, a avut loc momentul festiv de aterizare a primului avion Wizz Air pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, marcând debutul curselor regulate către Londra și Dortmund.

Zborul inaugural Wizz Air a venit de la Londra și a aterizat în siguranță în jurul orei 11:30 dimineața. Cu o aeronavă de tip Airbus A321, având la bord 210 pasageri, evenimentul a fost întâmpinat cu salve de tunuri cu apă ale utilajelor de pompieri de pe aeroport.

Programul de zbor pentru cursele către Londra prevede curse în zilele de luni, miercuri și vineri, oferind astfel oportunități flexibile pentru călătorii.

În plus față de Wizz Air, și compania Dan Air oferă conexiuni către Londra, alături de alte destinații precum Roma, Stuttgart, Nürnberg, Madrid, Barcelona, Bruxelles și Valencia. Recent, Dan Air a anunțat expansiunea serviciilor cu trei noi rute directe din Brașov către Paris, Oslo și Dubai, acestea fiind planificate să devină operaționale începând din luna noiembrie.

Publicitate

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav continuă să se dezvolte, prezentând acum alegeri tot mai diverse pentru călătorii, printre care se numără și zboruri charter către destinații populare precum Antalya și Heraklion.

Video / Prima aterizare Wizz Air la Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes