Connect with us
Publicitate

Economic

Wizz Air a anunţat că un bilet Brașov – Budapesta va fi 79 de lei. Preţul, totuşi, este de 4 ori mai mare. Cât costă de fapt?

Publicat

pe

O veste foarte bună pentru brașoveni a venit astăzi de la Wizz Air. De pe Aeroportul din Brașov vor decola avioane spre o nouă destinație. Astfel de pe Aeroportul internațional Brașov – Ghimbav vor fi zboruri către Budapesta. 

Conform companiei law coast, aceste zboruri vor avea loc de 3 ori pe săptămână. Zborurile vor fi operate în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Conform companiei aviatice, zborurile de la Braşov la Budapesta vor avea un preţ de 79 de lei.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem bucuroși să anunțăm încă două rute din România către capitala Ungariei, Budapesta. Prin aceste adăugiri, ne reafirmăm angajamentul față de clienții noștri români, oferindu-le mai multe opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Wizz Air rămâne dedicată extinderii rețelei sale și furnizării unor opțiuni de călătorie convenabile, low-cost pentru pasagerii săi din România.”

Publicitate
image

Totuși, pe site-ul companiei aviatice nu este chiar așa. Brașovenii care vor să plece la Budapesta și vor să facă o rezervare de zbor văd altceva.

Pe platforma de rezervări Wizz Air, un bilet dus de la Brașov la Budapesta este de aproape patru ori mai mare decât cel anunțat de companie şi  costă 259 de lei. Prețul pentru retur este chiar şi mai mare, pentru zborul de întors trebuie să plătească 369 de lei.

Zborurile către Budapesta vor începe din data de 18 iunie şi vor fi în zilele de marți, joi și sâmbătă.

  • Decolarea din Budapesta (BUD) va avea loc la ora locală 05:15, iar aterizarea la Brașov (GHV) va fi la ora locală 07:30.
  • Decolarea din Brașov (GHV) va avea loc la ora locală 08:05, iar aterizarea la Budapesta (BUD) va fi la ora locală 08:15.

Budapesta, denumită adesea „Perla Dunării”, captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor și clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiție și modernitate. Călătorii se pot răsfăța în băile termale ale orașului, pot explora străzile sale fermecătoare și pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes