Connect with us
Publicitate

Util

WhatsApp va avea două noi funcţii

Publicat

pe

Două noi actualizări apar în WhatsApp. De acum încolo va fi posibilă eliminarea apelurilor de la numere necunoscute, iar controlul confidențialității se modifică.

Prima este o funcție menită să ofere și mai multă securitate și control pentru apelurile primite. Funcția ajută la filtrarea automată a spam-ului, a escrocheriilor și a apelurilor primite de la persoane necunoscute, oferind o protecție mai mare. Aceste numere nu vor face să sune telefonul, dar vor fi vizibile în lista de apeluri.

Noua setare se numește „Silence Unknown Callers” și poate fi găsită la secțiunea „Privacy”.

Iar pentru a face cunoscută noua funcție, a fost introdusă verificarea confidențialității, astfel încât toată lumea să cunoască opțiunile de protecție disponibile pe WhatsApp. Funcția ghidează utilizatorii, pas cu pas, prin cele mai importante setări de confidențialitate, pentru a alege nivelul corect de protecție.

Publicitate

Prin selectarea „Start Control” în setările de confidențialitate, ei vor accesa diferite niveluri de confidențialitate menite să consolideze securitatea mesajelor, apelurilor și a informațiilor personale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes