Connect with us
Publicitate

Eveniment

Vremea rea pune stăpânire pe jumătate de țară. Două avertizări cod galben au fost emise de meteorologi, iar vizat este și județul Brașov

Publicat

pe

Meteorologii au emis două atenționări cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, care vizează aproape jumătate de țară. Prima avertizare intră în vigoare la ora 12.00 și este valabilă până diseară, la ora 21.00.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului în Maramureș, Crișana, nord-vestul Transilvaniei, precum și în Munții Apuseni și în Carpații Orientali. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

După lăsarea întunericului va intra în vigoare a doua avertizare de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Din această seară, de la ora 21.00 și până vineri seară, la ora 23.00, va fi în vigoare avertizarea cod galben care va afecta și județul Brașov.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, precum și la munte. Aceasta se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În zilele următoare, vremea va fi instabilă mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes