Connect with us
Publicitate

Util

Vremea în Transilvania şi la munte se menține răcoroasă, dar nu pentru mult timp

Publicat

pe

Temperaturi oscilante și ploi se anunță până în data de 10 august, cu maxime de 26 de grade în toată țara. Potrivit prognozei publicate luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie, pe următoarele două săptămâni, după 10 august mercurul din termometre urcă la 34 de grade și va ploua mai puțin.

Publicitate

În Transilvania valorile termice diurne se vor situa în general sub mediile multianuale mai ales în primele zile din interval. Până în jurul datei de 11 august, mediile temperaturilor maxime vor oscila între 21 și 24 de grade. După data de 11 august, vremea se va încălzi și va deveni local călduroasă, iar mediile maximelor vor ajunge să se situeze în jurul a 31 de grade. În prima săptămână din interval, media valorilor nocturne va avea ușoare variații în jurul a 10 grade. Ulterior, temperaturile nocturne vor fi în creștere, iar media acestora va ajunge la 13…14 grade. Local vor mai fi averse până în data de 11 august. Mai ales în a doua săptămână, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate va fi redusă.

La munte vremea se va încălzi treptat, mai ales în a doua săptămână din interval. Media maximelor va crește de la 12 grade spre 22 de grade, iar a minimelor de la 6 grade la 13 grade. Local vor mai fi averse până în data de 11 august. După această dată, probabilitatea pentru manifestări de instabilitate va fi redusă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes