Connect with us
Publicitate

Util

Vremea în ianuarie: Temperaturi medii peste nivelul normal și precipitații numeroase

Publicat

pe

Temperaturile medii vor fi peste nivelul normal și se vor înregistra precipitații numeroase în luna ianuarie, în cea mai mare parte a țării, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Publicitate

În săptămâna 1-8 ianuarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord-vestice, centrale și local în cele sud-vestice și nord-estice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali. În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, explică meteorologii.

În săptămâna 8-15 ianuarie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

În săptămâna 15-22 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în zona Munților Banatului.

Publicitate

În săptămâna 22-29 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, precizează meteorologii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes