Connect with us
Publicitate

Util

Vreme schimbătoare până la începutul lunii iunie

Publicat

pe

Meteorologii anunță că în următoarea perioadă va fi vreme schimbătoare în întreaga țară. Până în prima săptămână a lunii iunie vor fi perioade cu ploi, dar și temperaturi crescute.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că în săptămâna 8– 15 mai, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, dar și deficitar în regiunile nordice și local în cele centrale și sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 15 – 22 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte, local, în cele sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și sudice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 22 – 29 mai, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Publicitate

În săptămâna 29 mai – 5 iunie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, au precizat meteorologii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes