Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Virusul s-a răspândit în şcolile din Braşov

Publicat

pe

După ce ieri s-a confirmat virusul Covid-19 în Colegiul Naţional „Unirea”, astăzi Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a confirmat alte două cazuri la alte două unităţi de învăţământ. este vorba de Liceul Vocaţional de arte „Hans Mattis – Teutsch” şi de grădiniţa numărul 9.

Publicitate

La Liceul Vocaţional de arte „Hans Mattis – Teutsch” a fost depistat un caz de Covid-19 la un elev, iar la Grădiniţa 9 este vorba de un cadru didactic.

Chiar în acest moment DSP Braşov face anchete epidemiologice la cele două unităţi de învăţământ, iar după finalizarea lor se vor lua şi măsuri.

Suspiciuni au mai fost şi la Şcoala Gimnazială 8, unde un elev a fost infectat, dar acest nu a fost la şcoală, astfel că nu s-au luat măsuri de carantinare, dar şi la Colegiul de Ştiinţe „Grigore Antipa”, unde tot aşa un elev care a frecventat anul trecut aici a fost infectat, dar acesta s-a transferat din liceu înainte de începerea anului şcolar.

Publicitate

Update

Anchetele epidemiologice ale DSP Brașov s-au finalizat la unitățile în cauză. Iată ce a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ, Valentin Bucur:

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes