Connect with us
Publicitate

Economic

Violeta Balint, director general Sennheiser: „Fabrica din Brașov este și va rămâne o parte importanta și vitală a strategiei globale de producție a grupului”

Publicat

pe

Publicitate

În urma publicării informațiilor conform cărora grupul german Sennheiser caută un cumpărător pentru divizia de Consumer Audio, fapt ce ar putea avea un impact asupra fabricii din Brașov, directorul general Sennheiser România, Violeta Balint, ne-a declarat că fabrica de la Brașov va rămâne în continuare o componentă importantă a grupului Sennheiser, indiferent de ce se va întâmpla cu divizia Consumer.

„Fabrica Sennheiser din Brașov este și va rămâne o parte importanta și vitală a strategiei globale de producție a grupului chiar și pe fondul unui potențial parteneriat extern pentru divizia Consumer.

Inițial fabrica din Brașov a realizat atât produse dedicate segmentului Profesional cât și produse pentru segmentul Consumer. De la acel moment până în prezent acest lucru s-a schimbat, astfel că acum fabrica noastră produce în cea mai mare parte produse din portofoliul profesional Sennheiser: microfoane wireless (evolution wireless G4, XS Wireless Digital) și caști profesionale (HD 25, HD 280, HD 300 Pro).

De la deschiderea oficiala din 2019 fabrica noastră a devenit rapid un pilon puternic printre bazele de producție din Europa ale grupului și vedem clar avantajele pe care le oferă regiunea în ceea ce privește infrastructura și resursele. Clienți din întreagă lume apreciază sunetul excelent și calitatea produselor noastre, acest lucru fiind valabil inclusiv pentru produsele realizate în fabrica din Brașov. Ca și până acum, vom continua să ne concentram pe competenta noastră principala – sunetul și să plasam clientul în centrul atenției.” a declarat Violenta Balint pentru Brasov.net.

Publicitate

În 2019, Sennheiser România a făcut afaceri de 12 milioane de lei cu un număr mediu de 130 angajați, conform datelor de la Ministerul Finanțelor. Fabrica din Brașov a fost inaugurată oficial în august 2019, în urma unei investiții de 10 milioane de euro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes