Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Violatorul surorilor din Vama Buzăului, hoţ „de meserie”. A comis numeroase furturi înainte de fapta odioasă

Publicat

pe

Violatorul celor două fetițe de 10, respectiv 12 ani, a fost identificat de săteni pe raza comunei Valea Călugărească, mai exact între Valea Nicovani și Schiau, zonă cunoscută de către localnici drept „la sonde”. În momentul în care a fugit în Brașov, în toamna lui 2021, individul nu a plecat cu mâna goală. A furat de la ciobanul pentru care muncea șase oi și 150 de kilograme de miei, pe care le-a vândut.

Localnicii spun că a furat bani din casele oamenilor, a făcut o datorie la magazinul din comună, pe care nu a mai achitat-o, ba chiar a furat mașina patronului la care muncise, un autoturism Opel, transmite observatorulph.ro.

Zapan nu avea permis de conducere, pe numele său existând un dosar penal deschis pentru cinci infracțiuni de conducere fără permis. Ultima faptă de acest gen a fost comisă chiar în primăvara acestui an.

În Valea Nicoveni, unde individul a muncit la o fermă de animale, din primăvară până în toamnă, Zapan a furat bani din casa unui localnic, iar la magazinul din sat, de unde cumpăra „pe caiet” a făcut o datorie de 1500 de lei, pe care nu a mai plătit-o. A sustras inclusiv mașina patronului său, un autoturism Opel.

Publicitate

Păgubiții au reclamat totul la Poliția din Valea Călugărească, potrivit libertatea. ro. Multă vreme, Constantin Zapan a fost de negăsit.

Asta până pe 12 noiembrie, data la care poliția a fost anunțată că două fetițe, de 10 și 12 ani, au fost răpite de Zapan, din Vama Buzăului, Brașov. Doi căruțași au zărit mașina suspectă în care se aflau Zapan și cele două minore și au alertat imediat poliția.

Bărbatul e un infractor periculos, care mai violase un copil de 12 ani, motiv pentru care figura în registrul prădătorilor sexuali. A stat 8 ani și jumătate în închisoare și a beneficiat de legea recursului compensatoriu, fiind eliberat cu 522 de zile mai devreme.

Zapan a ajuns din nou în spatele gratiilor El este cercetat acum pentru răpire, viol și corupere sexuală a minorilor și riscă ani grei de închisoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes