Connect with us
Publicitate

Eveniment

Vino la Târgul de Cariere | Brașov să îți găsești jobul potrivit la momentul potrivit!

Publicat

pe

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, se întoarce la Brașov cu numeroase oportunități profesionale și zeci de angajatori din diverse domenii de activitate. Evenimentul va avea loc în 25 și 26 noiembrie, între 10:00 și 18:00, la Coresi Shopping Resort. La eveniment și-au confirmat deja prezența aproximativ 30 de companii și sunt așteptați peste 2000 de candidați.

Publicitate

Dacă urmărești o schimbare în carieră sau pur și simplu dorești să iei pulsul mediului profesional, pe parcursul celor două zile vei avea ocazia să îți pui calitățile în valoare, să te remarci în fața angajatorilor sau să obții sfaturi de carieră prețioase.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, specialiști în domeniul calității, vânzători, studenți pentru diverse internshipuri.

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Publicitate

Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unui număr mare de companii din diferite sectoare de activitate, care sunt nerăbdătoare să prezinte candidaților ofertele de angajare. Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe direct de la reprezentanții unor companii precum Vitesco Technologies, Autoliv, Joysonquin Automotive Systems sau Dräxlmaier Group. Numeroase noi poziții sunt deschise și în domeniul IT, în cadrul unor companii precum Veeam, Capgemini Engineering, Elektrobit, Principal33 sau Nagarro. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Premium Aerotec, Kaufland, Bosch, Raiffeisen Bank, Vodafone, Jungheinrich Business Services sau Schaeffler, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi de eveniment.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/brasov.

(P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes