Connect with us
Publicitate

Util

Vine vara! Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi ploi până la jumătatea lui iunie

Publicat

pe

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni va fi vreme frumoasă în întreaga țară. Până la jumătatea lunii iunie vor fi perioade cu ploi în diferite zone ale țării, dar și temperaturi plăcute.

Publicitate

Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că în săptămâna 15– 22 mai valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 22– 29 mai, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Publicitate

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud- vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 29 mai – 05 iunie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, sud-estice și la munte.

În săptămâna 05– 12 iunie mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, au precizat meteorologii.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes