Connect with us
Publicitate

Social

Vine canicula în România. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale până la sfârșitul lunii iulie

Publicat

pe

După perioadele cu vreme foarte instabilă, furtuni violente și precipitații abundente în toată țara, meteorologii spun că un val de aer cald va intra în România, iar toată țara va fi afectată de caniculă. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie spun că până la sfârșitul lunii iulie vom avea parte de temperaturi peste cele normale pentru această perioadă.  Și în prima săptămână din august vor fi valori mai ridicate în sud şi sud-est, anunță news.ro.

Publicitate

Săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023

TEMPERATURA AERULUI Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în regiunile sudice.

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII Cu excepţia nord-vestului extrem al ţării unde regimul pluviometric va fi local excedentar, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în sudul ţării şi la munte.

Publicitate

Săptămâna 17.07.2023 – 24.07.2023

TEMPERATURA AERULUI Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sud şi sud-est.

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 24.07.2023 – 31.07.2023

TEMPERATURA AERULUI Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate de cât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Publicitate

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII Regimul pluviometric se va situa în general în jurului celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile. Săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

Săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

TEMPERATURA AERULUI Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în sud-estul ţării.

CANTITĂŢILE DE PRECIPITAŢII Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes