Connect with us
Publicitate

Turism

Vin turiştii la munte! Aglomeraţie de nedescris pe Valea Prahovei. Coloana se întinde pe 6 kilometri

Publicat

pe

Pe DN1, în zona Comarnic Brașov, este trafic intens, fiind formată o coloană de auto în mișcare de aproximativ 6 km, iar între Bișteni și Azuga sunt coloane în ambele sensuri, de circa doi km. De asemenea, este aglomerație și pe litoral, între Agigea și Eforie Nord.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, situația traficului pe cele mai importante artere rutiere se prezintă astfel: Autostrada A1 București – Pitești: Valori ușor crescute, de 30 autoturisme/minut; Autostrada A2 București – Constanța: Pe sensul Constanța – București – o medie de 25-30 autoturisme/minut (km 12) și 40-45 autoturisme/minut spre ieșirea de pe autostradă (km 144); circulație îngreunată în zona stației de taxare de la Pod Fetești; Autostrada A3 București – Ploiești: Trafic normal”, anunță Infotrafic.

Pe DN 1 Ploiești – Brașov, între Comarnic și Brașov este trafic intens, fiind formată o coloană de autovehicule în mișcare de aproximativ șase kilometri. iar traficul în zona Bușteni/Azuga este intens pe ambele direcții de deplasare, fiind coloane de auto în mișcare, în ambele sensuri, de circa doi kilometri.

Pe DN 7 Pitești – Sibiu sunt valori normale de trafic, fără coloane.

Publicitate

„DN 39 Constanța-Vama Veche: valori ridicate de trafic în zona localităților Agigea și Eforie Nord”, se menționează în finalul comunicatului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes