Connect with us
Publicitate

Util

Vin turiştii la munte în vacanţa de Revelion, aglomerație pe Valea Prahovei. Coloanele de mașini ajung la 5 kilometri

Publicat

pe

Publicitate

Traficul rutier este intens joi la prânz pe DN 1 Ploiești-Brașov, fiind formate coloane de mașini care ajung chiar și la 5 kiloemtri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în stațiunea Comarnic, pe sensul de mers către Brașov, este formată o coloană de autovehicule în mișcare, de aproximativ 2 kilometri.

Pe același sens de mers se circulă îngreunat și în stațiunea Bușteni, unde coloana de vehicule este de 1 kilometru.

Se mai circulă în condiții de aglomerație și între stațiunile Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre Brașov către Ploiești, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, de circa 5 kilometri.

Publicitate

Polițiștii le recomandă șoferilor să acorde atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să păstreze o distanță corespunzătoare în mers, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri care sunt prezenți la fața locului pentru fluidizare, să dea dovadă de respect față de ceilalți participanți la trafic și să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate.

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să ia în considerare și folosirea rutelor alternative:

  • DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești;
  • DN 73 Râșnov – Bran – Câmpulung – Pitești;
  • DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;
  • DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu (Valea Oltului), circulația se desfășoară în condiții de fluență.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes