Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO VIRAL / Un ursuleţ jucăuş a reuşit să demonteze în joacă o cameră de monitorizare a faunei, în Piatra Craiului

Publicat

pe

Imaginile amuzante cu puiul de urs şi cu ursoaica au fost postate pe Facebook de reprezentanţii Romsilva, compania care administrează rezervaţia naturală Piatra Craiului. Urşii reuşesc să desprindă camera de pe suport şi apoi o tăvălesc prin zăpadă.

Publicitate

„Vă amintiţi de caraghiosul ăsta blănos? Exact! E acelaşi năzdrăvan care încerca acum câteva zile să reaşeze camera de monitorizare din Parcul National Piatra Craiului şi nu s-a lăsat până nu i-a ieşit. După multe insistente, înregistrate şi de aparat, ajutat şi de mama lui, ursuleţul a reuşit sa rupă urechile de plastic prin care era trecută chinga ce ţinea camera de monitorizare. Apoi, a deschis-o şi a aruncat-o în zăpadă, satisfăcut că a câştigat această provocare…personală. Din fericire, colegii noştri de la parc au recuperat camera şi au constatat bucuroşi că, după curăţare şi uscare, este din nou funcţională. A trecut prin multe, săraca”, au povestit cei de la Romsilva.

„Până la urmă, după multe insistenţe, ajutat şi de mama lui, ursuleţul a reuşit să rupă urechile de plastic prin care era trecută chinga care ţinea camera, a deschis-o şi a aruncat-o în zăpadă. Din fericire, după curăţare şi uscare, camera este din nou funcţională.”, au completat cei de la Parcul Naţional Piatra Craiului.

Ursuleţul nu este la prima ispravă de acest gen. El s-a mai jucat cu acea cameră, insă atunci nu a reulit să o desprindă.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes