Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO VIRAL / Un urs jucăuş a făcut spectacol pe o pârtie din Predeal în faţa a zeci de oameni. Un instructor de schi a reuşit să îl îndepărteze după ce s-a luat la întrecere cu el

Publicat

pe

Un urs cu chef de joacă a încurcat în această după-amiază mai mulţi schiori aflaţi pe pârtie, în Predeal. Ursul care cu greu s-a dat dus de pe pârtie s-a jucat şi a alergat alături de schiorii alfaţi în zonă. Minute bune un un instructor a încercat să îl gonească însă nu a reuşit.

Publicitate

Chiar dacă ursul prietenos nu a încercat în niciun moment să facă rău, la doar câţiva metri distanţă erau zeci de schiori care priveau spectacolul animalului.

Pentru a putea scăpa de el, şi a-l duce la distanţă, instructorul a fost nevoit să intre în jocul ursului. Astfel, a început să schieze, iar animalul s-a luat după el. Câteva sute de metrii acesta a schiat cu ursul pe urme, până ce animalul a obosit şi a intrat în pădure.

„Am primit un apel 112, la ora 13:10, care ne semnala prezența unui urs pe pârtia Sub Teleferic, în Predeal.

Publicitate

Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi și ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere, care să fie în pericol, iar ursul a traversat pârtia.

Echipajul nostru a ajuns în aprox. 2-3 minute la locul respectiv pentru că erau în apropiere la un eveniment sportiv.

Colegii noștri nu au mai găsit ursul în locul respectiv și au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat.

Am sesizat instituțiile abilitate pentru relocare.”, a anunţat IJJ Braşov.

video

https://stagingfinastg.wpengine.com/marturia-monitorului-de-schi-care-s-a-jucat-cu-ursul-pe-partie-in-predeal-cel-mai-mult-s-a-apropiat-la-15-2-metri/

Publicitate

sursa video: Facebook Adrian S.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes