Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO VIRAL / O placă de beton a căzut de pe acoperișul unei clădiri pe o mașină. Proprietarul a scăpat ca prin minune

Publicat

pe

O placă de beton a căzut de pe acoperișul unei clădiri cu nouă etaj pe un Nissan X-Trail parcat. Proprietarul vehiculului se află în apropiere, dar nu a fost rănit. Incidentul produsului în orașul Vladivostok din Rusia.

Publicitate

Incidentul a avut loc ieri dimineața, 19 noiembrie. Un videoclip filmat de pe o cameră de supraveghere din casă a fost difuzat pe rețelele de socializare. Un bărbat curăță mașina de zăpadă, apoi ridică privirea și fuge, iar peste o secundă, o placă cade pe mașină.

video

Proprietarul mașinii a declarat canalului TV „360” că a reușit să fugă pentru că a auzit „un zgomot de sus”. El a mai menționat că a cumpărat mașina acum doar două săptămâni. „Nici măcar nu am avut timp să o reînregistrez. Mașina este scumpă, am dat 600 de mii pe ea. Am strâns bani, îmi pare rău. ” Potrivit Vostok-Media, el intenționează să meargă în instanță cu o cerere de despăgubire pentru daune.

Șoferul a mai spus că, după incident, utilizatorii de internet au început să îi transfere sume mici de bani pentru o mașină nouă, iar în câteva ore se acumulează câteva mii de ruble.

Publicitate

Procuratura a demarat o inspecție în legătură cu incidentul. Conform informații preliminare, peste mașină a căzut streașina de la blocul de ventilație.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes