Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Vânzător cu diplomă, la Brașov, în clase de învăţământ dual, susţinute de Lidl, Penny, Metro, Selgros şi Hornbach

Publicat

pe

Lidl, Penny, Metro, Selgros şi Hornbach caută absolvenţi de gimnaziu pe care vor să-i formeze în meseria de vânzător, după metoda germană. Tinerii care vor să fie vânzători profesionişti se pot înscrie la clasele de învăţământ dual, susţinte de cele cinci companii, iar după trei ani vor obţine certificare internaţională în meseria de comerciant – vânzător.

Cui se adresează programul Școala de Carte și Meserii

Școala de Carte și Meserii în sistem dual vizează elevii care vor absolvi sau care au absolvit deja clasa a VIII-a și care nu au împlinit vârsta de 26 de ani.

Cât durează programul

Publicitate

Cursurile se desfășoară pe parcursul a trei ani, în care tinerii vor putea să își dezvolte abilitățile practice necesare meseriei, prin stagii periodice în cadrul companiilor care susțin acest program.

Ce licee sunt înscrise în program, în acest an

Doar cinci licee din ţară au în acest an clase de învăţământ dual susţinute prin programul Școala de Carte și Meserii : Colegiul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timișoara, Colegiul Economic „George Barițiu” din Sibiu, Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu” din Brașov și Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” din Iași. Detalii, la acest link.

Beneficii pentru elevii înscrişi în program

Pe perioada școlarizării, elevii vor beneficia de o bursă în valoare de 400 de lei pe lună, transport decontat și masă de prânz asigurată pe durată stagiilor de practică în cadrul magazinelor Lidl.

Ce urmează după absolvire

După absolvire, elevii vor primi un certificat de competențe recunoscut internațional pentru calificarea de comerciant-vânzător și oportunitatea de a se angaja în cadrul companiilor participante la program.

Ce angajatori organizează în acest an programul Şcoala de Carte şi Meserii

Lidl, Penny, Metro, Selgros şi Hornbach.

Când vă puteţi înscrie în program

Perioada de înscriere la programul Școala de Carte și Meserii are loc în două etape, în intervalul 5 – 14 iulie și între 30 iulie şi 3 august.

Școala de Carte și Meserii este un program de învățământ profesional în sistem dual, realizat după metoda germană, care îmbină eficient cunoștințele teoretice cu cele practice, susţin oficialii Lidl.

Programul a început în anul 2017, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Româno – Germane (AHK România), şi e susţinut de Lidl România, Penny, Metro, Selgros şi Hornbach.

Scoala de Carte si Meserii
play-sharp-fill

Scoala de Carte si Meserii

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes