Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Ursul a ajuns în Buşteni, pe DN 1, printre maşini şi pietoni. Şofer: „Ursul, ursul! Uită-te în spate! Doamne, e nebună! Era ursul d-aia te-am claxonat”

Publicitate

Publicat

pe

În stațiunile Sinaia și Bușteni, imaginile cu urși care coboară în căutare de hrană sunt la ordinea zilei, de această dată un urs a a fost filmat în Bușteni, pe strada principală, chiar cum traversează DN 1, plin de maşini. După a trecut strada ursul a alergat pe trotuar.

Publicitate

Filmare a fost făcută aseară de un şofer şi a fost postată pe reţelele de socializare

După ce a traversat strada, chiar în centrul orașului Bușteni, sălbăticiunea a luat-o la sănătoasa pe trotuar, spre surprinderea şoferilor care circulau prin zonă. O persoană a înregistrat întreaga scenă și a postat-o pe internet duminică, 16 mai.

Speriat de zgomot şi aglomeraţie, animalul a luat-o la goană, dezorientat. Cum se poate vedea şi din filmarea de circa 45 de secunde, ursul a fost la un pas să se întâlnească cu cetățenii care se aflau pe trotuar. „Ursul, ursul! Uită-te în spate! Doamne, e nebună, că e ursul! Era ursul, era ursul, n-ai văzut. Păi d-aia te claxonam, d-aia te-am claxonat”, spune cel care a realizat înregistrarea către o femeie care se afla pe trotuar.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes