Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Urșii care ajung în Sinaia sunt alungați cu…bulgări. O astfel de intervenție a fost filmată în apropiere de Castelul Peleș

Publicat

pe

Publicitate

O ursoaică cu doi pui au băgat spaima în turiștii care au ajuns duminică la Castelul Peleș. Flamânde, sălbăticiunile au coborât din pădure până pe aleile care duc către monumentul istoric, iar cel mai probabil țintele lor erau coșurile de gunoi unde ar fi putut să găsească mâncare.

Turiștii care au văzut familia de urși au sunat la 112, iar autoritățile au trimis și un mesaj RO-Alert

În zonă au ajuns angajații firmei de pază a castelului, dar și un echipaj de jandarmi. În timp ce jandarmii încercau să alunge urșii cu petarde și cu zgomotul făcut de sirenele autospecialei, agenții firmei de pază aruncau după sălbăticiuni cu bulgări de zăpadă.

„La ora 15.15, în urma unui apel 112 am fost sesizați cu privire la faptul ca în zona Castelului Peleș din localitatea Sinaia este prezentă o ursoaica cu doi pui. La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova care a procedat la îndepărtarea animalelor sălbatice în zona împădurită. În continuare s-a procedat la monitorizarea zonei și la informarea cetățenii cu privire la potențialul pericol”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Prahova.

Publicitate
ursi alungati cu bulgari
play-sharp-fill

ursi alungati cu bulgari

Sursa video: db24news.ro

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes