Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Urs rănit grav, după ce a fost lovit de o mașină. Animalul a ajuns la sanctuarul Libearty din Zărnești

Publicat

pe

Un urs se zbate între viață și moarte la sanctuarul Libearty din Zărnești după ce o mașină l-a lovit în noaptea de sâmbătă spre duminică și l-a rănit foarte grav. Animalul a fost văzut într-o pădure de la marginea comunei Bunești unde se presupune că ar fi fost accidentat. Localnicii au cerut ajutorul Asociației Milioane de Prieteni pentru a încerca să salveze sălbătăciunea.

Publicitate

În cursul zilei de duminică, activiștii pentru protecția animalelor au reușit să captureze exemplarul, l-au tranchilizat și l-au dus la rezervația din Zărnești. Acolo a ajuns în atenția medicilor veterinari.

„Este vorba despre un mascul, aproximativ 3 ani, picioarele de pe partea dreaptă au ligamentele rupte și sunt rotulele sărite din genunchi. E în stare de șoc. Primește analgezice, antiinflamatoare. Temerea noastră mare este să nu aibă vreo leziune internă. Asta se va vedea în următoarele 2-3 zile. Dacă totul va fi în regulă până atunci, vom intra cu el la radiografii și alte investigații”, au spus reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni.

Urs ranit

Urs ranit

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes