Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Urmărire ca în filme în Braşov. Poliţiştii au încătuşat un bărbat care conducea drogat şi nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase

Publicat

pe

În această după-amiază, în jurul orei 17.00, la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Zaharia Stancu a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

​În fapt, un bărbat, în vârstă de 29 ani, care conducea un autovehicul pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, nu a respectat semnalele acustice și luminoase efectuate pentru oprirea autovehiculului de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, continuându-și deplasarea pe str. Zaharia Stancu.

​Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Zaharia Stancu, conducătorul auto, în încercarea de a evita oprirea de către polițiști, a lovit un indicator rutier amplasat în scuarul ce separă sensurile de mers, autovehiculul fiind avariat.

​Polițiștii au procedat la încătușarea bărbatului și conducerea acestuia la sediul unității în vederea efectuării procedurii legale în astfel de cazuri.
​La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive prezente în organism.

​Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

​În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

Publicitate
Adrian Tudor
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes