Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Uniforme și insigne de polițiști, pompieri și jandarmi au fost descoperite într-un atelier ilegal din Brașov. Administratorii au fost amendați cu 10.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat, la data de 17 august, o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracționalității economice, la punctul de lucru al unei societăți, care are ca obiect de activitate principal fabricarea altor articole de îmbrăcăminte.

Din verificările efectuare a reieșit faptul că la punctul de lucru al operatorului economic funcționa un atelier de confecții textile, care ar fi produs și ar fi comercializat articole de echipament și semne distinctive din compunerea uniformelor polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, în afara prevederilor legale.

Aceste articole ar fi fost comercializate on-line în baza unor comenzi pe site-ul propriu sau telefonice, efectuate de potențialii clienți, și ar fi fost livrate prin curierat rapid.

În baza celor constatate, s-a procedat la aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, precum și la confiscarea celor 183 de articole de echipament și semne distinctive identificate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes