Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un urs și-a făcut apariția în Predeal, la doar câțiva pași de un parc plin cu copii și părinți. Ce s-a întâmplat cu animalul sălbatic

Publicat

pe

Ziua petrecută în parc, la joacă, s-ar fi putut încheia tragic pentru un grup de copii din Predeal. În timp ce micuții se distrau, la câțiva metri de parc și-a făcut apariția un urs.

Publicitate

În imaginile surprinse de un localnic și postate pe rețelele de socializare se poate observa animalul sălbatic în timp ce se plimbă nestingherit pe drum, într-un cartier din stațiune. Aproape de blocuri se aflau câțiva copii și părinții care se relaxau în parc.

În momentul în care au văzut sălbăticiunea, oamenii din parc, dar și vecinii de la blocuri, au început să facă gălăgie pentru a speria ursul, iar la fel au făcut și câțiva șoferi care au claxonat până când exemplarul a fugit spre pădure.

Nu e de mirare că urșii își fac din nou apariția prin zonele locuite de oameni. Cum iarna bate la ușă, în păduri nu mai găsesc mâncare, așa că animalele coboară în orașe și sate ca să își potolească foamea.

Publicitate

sursa video: facebook.com/ Paul Leusteanu

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes