Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Un urs „politicos” de pe Transfăgărășan a devenit vedetă pe internet. În două zile clipul a strâns aproape 2 milioane de vizualizări

Publicat

pe

Un urs filmat pe Transfăgărășan a devenit vedetă pe internet. În imaginile publicate de un site de știri și divertisment din Marea Britanie se vede cum animalul sălbatic salută politicos, de pe marginea drumului, pasagerii unei mașini. În nici 48 de ore, postarea făcută pe rețelele sociale a adunat zeci de mii de aprecieri din toată Europa, dar și mii de comentarii contradictorii, transmite digi24.ro. 

Publicitate

În filmarea care are doar 30 de secunde se poate observa cum ursul traversează strada și se oprește apoi pe marginea drumului. În momentul în care mașina ajunge în dreptul lui, animalul sălbatic salută politicos pasagerii. „Cine știa că pot fi atât de politicoși?”, spune cel care a surprins momentul:

„Bună dimineața! Să aveți o zi plăcută!”, pare să spună ursul pasagerului din dreapta, care îi răspunde la salut.

Videoclipul a fost publicat pe rețelele sociale de LADbible, o companie de știri și divertisment din Marea Britanie.

Publicitate

În nici 48 de ore, a strâns aproape 2 milioane de vizualizări, 60.000 de aprecieri și peste 2.600 de comentarii. În timp ce unii au considerat simpatică situația, alții s-au întristat la vederea imaginilor:

„Sunteți norocoși!”

„M-a făcut să zâmbesc!”

„Acest urs este, cu siguranță, obișnuit cu oamenii. Acesta este un truc pentru a te face să-i hrănești”

„Așteaptă o recompensă precum hrana pentru trucul său. Drăguț, dar trist…”

Publicitate

„Până și urșii în România sunt respectuoși!”

„Trăind nu departe de acel loc, îmi dau seama că acei urși nu mai sunt sălbatici”

„Ursul cerea mâncare pentru că oamenii au tăiat prea multe păduri. Oamenii le dau uneori mâncare chiar pe acel drum, iar urșii învață asta, așa că cer mai mult sau intră în coșurile de gunoi sau în casă și oamenii se sperie și se întâmplă tragedii. Totul pentru că oamenii nu învață cum să trăiască cu animale sălbatice. Nu este drăguț, e trist…”, a comentat Iulian la postare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes