Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un urs care alerga pe străzile din centrul istoric al Brașovului a fost capturat. Este al 17-lea exemplar relocat din oraș, în ultimii doi ani

Publicat

pe

Urșii continuă să dea bătăi de cap autorităților din Brașov. La aproape o săptămână de la moartea unui urs care a căzut de la înălțime, din parcarea unui centru comercial din oraș, o altă operațiune s-a încheiat, de această dată, cu succes. Un exemplare de doar 3 ani a fost capturat seara trecută.

„Azi noapte, in jurul orei 2.30, Sub Tâmpa (Bastionul Țesătorilor) a fost capturat un urs în vârsta de 3 ani. După capturare a fost transportat în zona de relocare. Din 2021 au fost capturați și relocați 17 urși”, au transmis reprezentanții Primăriei Brașov.

Acest exemplar a fost filmat pe străzile pietonale din centrul istoric, chiar în toiul nopții. În imaginile surprinse de martori se vede că ursul aleargă speriat, iar mașinile de poliție și jandarmi încearcă să îl alunge din zonă.

În căutare de hrană, tot mai mulți urși coboară din păduri și ajung pe străzile din oraș, dar și pe cele din Poiana Brașov. Autoritățile din Brașov au montat mai multe cuști în zonele în care a fost semnalată frecvent prezența urșilor.

Publicitate

sursa video: Facebook.com / News: Brașov, oraș de suflet

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes