Connect with us
Publicitate

Fapt divers

VIDEO / Un urs a fost filmat cum trece Oltul înot în apropiere de judeţul Braşov. A ajuns între pescari, care au încercat să îl alunge cu pietre

Publicat

pe

Un urs a fost filmat în cursul zilei joi, 8 iunie, cum traversează râul Olt în zona barajului de la Arpașu de Jos, în judeţul Sibiu.

Evenimentul a avut loc la prima oră a dimineții, în jurul orei 06:40. În imaginile realizate de Radu Iulian Gurgu se poate vedea cum animalul traversează râul înot, în vreme ce pescarii încearcă să-l oprească aruncând cu pietre spre el, transmite turnulsfatului.ro.

Ursul ajunge la mal chiar între oameni, moment în care unii dintre pescari se sperie puțin și încearcă să facă zgomot. În cele din urma ursul a fugit spre pădure fără alte incidente.

Amintim că nu este prima oară când în zonă este semnalată prezența unui urs. Zilele trecute pescarii vorbeau despre observarea unei ursoaice cu pui.

Publicitate

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a trimis miercuri un mesaj de tip RO-ALERT pentru a avertiza populația din zona Porumbacu de Jos de apariția unei ursoaice cu trei pui.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes