Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Un tren încărcat cu tehnică militară a deraiat, în județul Brașov. Șina de cale ferată s-a rupt pe o porțiune de câțiva metri

Publicat

pe

Imagini incredibile au fost surprinse, noaptea trecută, la o trecere de nivel cu cale ferată, din județul Brașov. Un șofer care aștepta să treacă trenul a început să filmeze garnitura care transporta tehnică militară. La un moment dat, omul a observat că trenul a sărit de pe șine și a deraiat. Incidentul s-a întâmplat în satul Beia, din comuna Cața.

Publicitate

Potrivit autorităților, trenul care mergea spre Brașov transporta 10 transportoare blindate și trei camioane. La un moment dat, lanțul care ținea prins un transportor s-a desprins și a rupt șina pe o porțiune de câteva zeci de metri. În urma incidentului, două din cele 11 vagoane au deraiat.

„În jurul orei 21.45, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizată cu privire la faptul că, în apropierea Stației CFR Beia din județul Brașov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 centimetri, trenul având 11 vagoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă iar, în urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Incidentul a fost confirmat și de reprezentanții CFR care au anunțat că circulația trenurilor în zonă a fost afectată.

Publicitate

„Pe raza SRCF Brașov, în jurul orei 20:30, la ieșire din stația Beia, pe firul II penultimul vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de al 2-lea boghiu (boghiul trenului este asemenea unei roți de la un autoturism). Pentru repunerea pe șină a boghiului, personalul de specialitate va acționa cu vinciuri. La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului, au declarat reprezentanții CFR.

Din fericire, în urma acestui incident nicio persoană nu a fost rănită. Autoritățile au pornit anchete pentru a stabili cum s-a produs acest incident și cine va fi tras la răspundere.

[fvplayer id=”1285″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes