Connect with us
Publicitate

Entertainment

VIDEO / Un tânăr din Braşov care cântă în biserică a reuşit să ridice în picioare juriul de la „Românii au talent”. Îmbrăcat în colanţii iubitei sale, a interpretat ireproşabil „Lie, ciocârlie”

Publicitate

Publicat

pe

Cel de-al 11-lea sezon „Românii au talent” își respectă promisiunile și aduce în fața telespectatorilor momente impresionante. Unul dintre acestea a fost cel al lui Dragoș Pădeanu, tânărul care a ridicat juriul în picioare cu vocea sa.

Publicitate

Dragoș are 23 de ani și este originar din Brașov. Concurentul a declarat că face parte dintr-un cor bisericesc, unde cântă mai ales duminica și la diverse sărbători. Pe lângă acest lucru, Dragoș lucrează într-un centru de detoxifiere, unde ajută oamenii să slăbească și să adopte un stil de viață mai sănătos.

Tânărul a venit la „Românii au talent” ca să-i încânte pe jurați cu vocea sa, însă nimeni nu se aștepta la o asemenea interpretare. Îmbrăcat în colanții iubitei sale și cu un tricou colorat, Dragoș i-a uimit pe toți când a început să cânte „Lie, ciocârlie”.

„Oriunde o să te ducă, după emisiunea asta, soarta, te blestem dacă îți schimbi costumul. Ateneu, Scala din Milano, Casa Albă, dacă te îmbraci cu frac, cu papion, cu costum popular ca toți farseurii ăștia care merg pe lângă…deci așa să te duci, frate”,a glumit Florin Călinescu.

Publicitate

„Băi, ești foarte, foarte bun! Ai un ambitus impresionant. Piesa asta nu e la îndemâna oricui. E foarte greu să fie cântată de femei, darămite de bărbați. Nu am ce să zic. Apariția ta a fost cel puțin surprinzătoare. Într-adevăr, maestrul Florin Călinescu spune foarte bine. Nu-ți schimba outfitul ăsta”., a completat Smiley.

Andra a fost impresionată de notele înalte pe care Dragoș a putut să le atingă, jurata concluzionând: „a fost o surpriză frumoasă”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes