Connect with us

Entertainment

VIDEO / Un tânăr din Braşov a improvizat pe loc o piesă rap la „Românii au Talent” folosindu-se de cuvinte alese de juriu

Redactia Brasov

Publicat

pe

Florin are 24 de ani şi este din Braşov. Vine dintr-o familie normală și spune că părinții săi sunt oameni simpli. Mama este croitoreasă, iar tatăl muncitor. A crescut în cartier, în fața blocului, și a fost atras de mic de cultura underground, despre care explică că are mai multe ramuri: graffiti, breakdance și muzică. 

Publicitate

Este pasionat de arte plastice și chiar a urmat cursurile unei facultăți de arte, iar acum este grafician.

Povestește că, deși petrecea mult timp în atelier lucrând, a simțit nevoia să se exprime și prin graffiti în diferite zone ale cartierului în care a crescut. Nu de puține ori, părinții s-au trezit cu polițistii la ușă și a primit multe amenzi. La un moment dat, a depus chiar o cerere la primărie pentru că și-a dorit să facă legal lucrări graffiti, însă demersul său nu a avut succes.

Publicitate

Făcând freestyle-uri și rime pe loc cu băieții pe stradă și-a dat seama că poate cânta și a început să-și producă propriile piese. Este de părere că nu trebuie să abordezi un limbaj vulgar ca să transmiți un mesaj sau să te remarci în acest domeniu, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Jurații de la „Românii au talent” au fost cuceriți de momentul lui Florin Rucăreanu, care a cântat freestyle rap cu rime improvizate. Andra i-a transmis că este impresionată de numărul lui și a avut numai cuvinte de laudă despre acesta.

Publicitate

Concurentul le-a cerut juraților să spună câte două cuvinte la întâmplare, urmând să le introducă pe toate într-o melodie rap. Este de părere că acest gen muzical nu trebuie să implice cuvinte vulgare pentru a avea succes, așa cum se întâmplă de zeci de ani.

Florin Rucăreanu a avut un moment de improvizație excepțional la „Românii au talent”, unde și-a pus în evidență atât creativitatea, cât și talentul muzical. Tânărul a improvizat o melodie cu rime folosind câte două cuvinte de la fiecare jurat.

„Asta înseamnă pentru mine un număr dinamic, fresh, îmi place!”, a exclamat Andra la finalul prestației. „Eu sunt cel mai tare hip hoper travestit în măcelar”, a glumit și Florin Călinescu. Jurații i-au dat, fără nicio ezitare, patru de „DA”, așa că a trecut în etapa următoare.

Publicitate

Florin Rucăreanu a avut multe probleme cauzate de pasiunea sa pentru arta underground. Tânărul a primit numeroase amenzi din cauza faptului că îi plăcea să facă graffiti și char a încercat să legalieze acest tip de artă, după ce a înainat o cerere către Primărie, care nu a avut succes.

În prezentarea sa, Florin a ținut să-și ceară scuze de la părinți pentru amenzile primite de-a lungul anilor și problemele cu care s-a confruntat.

„Îmi cer iertare față de părinții mei pentru că m-au suportat atâția ani și au plătit niște amenzi, doar din simplul fapt că eu nu puteam să îmi manifest sentimentele interioare.

Publicitate

Am luat bătaie și de la intervenție și de la jandarmerie, este greu să le explici oamenilor legii ceea ce simți tu și cum vezi tu arta asta (graffiti). De șapte ani fac muzică rap, hip hop. Respect toate trupele de hip hop din România, care au existat de la începutul apariției acestui fenomen în țară, însă până acum ca evoluție mi se pare că intelectul nostru ar trebui să fie mult mai pus în valoare decât alte mesaje pe care le dăm așa la plesneală.

Același subiect de 20 de ani, nu s-a plictisit lumea de același lucru…cântăm despre cât de șmecheri suntem în cluburi, că avem mașini, mamă câte mașini avem, dar știm să scriem, să citim?! Am decis să mă prezint aici doar a arăta că prin ambiție se poate face ceva constructiv pentru umanitate”, a spus tânărul.

video
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Entertainment

O braşoveancă este noua concurentă de la Survivor România. Vera Miron a minţit că ştie să înoate pentru a participa la show

Redactia Brasov

Publicat

pe

Vera Miron este una dintre concurentele care au intrat la „Survivor România”, în ediția de joi seara, 8 aprilie. Tot echipei Războinicilor s-a alăturat și Maria Chițu. Alte două Faimoase, dornice de competiție, și-au cunoscut colegii în prima ediție din această săptămână.

Publicitate

Două dintre concurentele care au acceptat provocarea „Survivor România” 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public. Cele două au intrat în echipa Faimoșilor.

Vera Miron, în vârstă de 34 de ani, este din Brașov și o cunoaște pe Ana Porgras, Faimoasa eliminată săptămâna trecută din competiția Survivor România. Cele două sunt prietene.

Publicitate

Vera este mămica unui băiețel de 7 ani, pe nume Lucas, pe care îl crește singură, după ce a divorțat de tatăl acestuia. Mama ei în vârstă de 70 de ani va avea grijă de micuț, cât timp Vera Miron va participa în show-ul sportiv de la Kanal D.

Ea s-a înscris în competiția Survivor România la îndemnul fiului său. Pentru a fi selectată la emisiune, concurenta a mințit că știe să înoate, deși a fost pe punctul de a se îneca într-un concediu la mare în Spania.

Publicitate

Războinica spune despre sine că este sufletistă, însă poate deveni răutăcioasă atunci când cineva îi greșește în mod repetat, potrivit Wowbiz.

Publicitate
Citește mai mult

Entertainment

VIDEO / Un bătrân de 85 de ani, din Zărneşti, a impresionat juriul la Românii au Talent. Interpretarea lui a fost răsplătită cu „patru de da”

Redactia Brasov

Publicat

pe

Hermeneanu Dumitru are 85 de ani și vine din Zărnești. A lucrat strungar 12 ani, după care a fost atras de lumea teatrului. A jucat mulți ani în Teatrul de Estradă din Deva, fiind acceptat în calitate de actor pe baza talentului. Bărbatul spune că a avut onoare să joace alături de regretata Stela Popescu.

Publicitate

Pe lângă teatru, toată viața a fost pasionat de muzică și îi place să cânte la chitară. Încă simte emoția scenei și spune că în orice domeniu, dacă nu ai emoții, chiar dacă ai talent, nu ajungi la oameni.

Dumitru Hermeneanu a venit la Românii au Talent cu un număr de excepție, care i-a amintit lui Smiley de copilărie. Este pensionar și se laudă cu faptul că a fost prieten cu Stela Popescu.

Publicitate

Bărbatul a venit cu o fabulă amuzantă, care i-a captivat pe jurați. A fost actor la Teatrul din Deva și s-a plimbat peste tot prin țară. În plus, pensionarul a fost strungar timp de 12 ani. Acum locuiește în Zărnești și a venit la Românii au Talent pentru a recita o fabulă.

„Întotdeauna băiatul meu îmi dă telefon. Mi-a zis: du-te tati, cu succes. Se bucură și el. Am 85 de ani, o vârstă înaintată. Am fost actor la Teatrul din Deva, am colindat toată țara a noastră cu oameni consacrați printre care se numără și Stela Popescu. Era o ființă cumsecade, beam una mică cu ea și plăteam jumate-jumate.

Publicitate

Ca să fii la Românii au Talent, să te vadă o țară întreagă, e mare lucru. Ajungi la culmi înalte!

Am fost și meseria, strungar, timp de 12 ani, am fost și la teatru, am dat concurs, am reușit. M-am ocupat după aceea de muzică, am cântat la chitară și voce. Hermeneanu Dumitru este numele meu” a spus domnul Dumitru.

Florin Călinescu l-a lăudat, spunându-i că a avut un număr unic. Juratul i-a spus lui Dumitru că poate lucra și în teatrul de proză.

Publicitate

„Nu-mi imaginez cum se poate aborda o fabulă decât în maniera unui old-school. Cel mai greu e să găsești câte un actor care să interpreteze un rol mai de vârstă înaintată și cred că puteți juca și în teatrul de proză. O lucrare simplă, cinstită, onestă și unică până acum. Vin foarte puțini oameni pe filiera asta. Eu sunt alături de dumneavoastră în acest demers. Nepoate, ce părere ai despre noi, bunicii?”, a încheiat Florin Călinescu, dându-i cuvântul lui Smiley.

Artistul a spus că s-a întors acasă odată cu fabula recitată de Dumitru Hermeneanu, fapt pentru care i-a mulțumit.

„Eu când eram mic, aveam foarte multe discuri. Plăci de pick-up la care ascultam toată muzica pe care o aveau ai mei și foarte multe povești. Și în ziua de azi când aud povești frumos spuse mă transport în copilărie. Vă mulțumesc foarte tare pentru că m-am întors acasă și eu mă simt foarte bine acasă. Din partea mea aveți din tot sufletul DA”, a spus Smiley.

Publicitate

Dumitru Hermaneanu a primit patru de DA și merge în etapa următoare.

YouTube video

Publicitate
Citește mai mult

Entertainment

FOTO / DN 1, între Mândra și Șercaia, este blocat. Un TIR a derapat pe drumul înzăpezit

Redactia Brasov

Publicat

pe

Drumul Naţional 1, între Braşov şi Făgăraş, este blocat după ce un TIR a derapat şi a ocupat ambele sensuri de mers. din fotografiile surprinse de trecători se vede că drumul este înzăpezit.

Publicitate

„Pe DN 1, la km.222, între loc Mândra și Șercaia traficul este blocat total din cauza unui autotren care a intrat în derapaj. Traficul este deviat pe rute ocolitoare. Momentan se acționează în vederea deblocării traficului.”, a transmis IPJ Braşov.

 

Publicitate
Citește mai mult
Publicitate
Publicitate

De Interes

>